. 
.


Gastenboek

60 berichten op 12 pagina's
minke mansholt
25-02-24 12:43:06
het lukt mij niet om te doneren. ik doe iets fout kennelijk. ik ben ook gehandicapt en ik voel mee mt de katten.
Miriam van Hattum
21-12-23 21:51:16
Eindelijk er eens aan toe gekomen om een donatie te doen aan het prachtige kattenparadijs van Rianne. Ik wens haar en alle kattevriendjes en vriendinnetjes fijne en rustige kerstdagen en een heel goed 2024! Alle respect voor de liefde en toewijding waarmee Rianne de katten omringt!
Astrid de Best
14-12-23 21:30:07
Wat goed dat dit bestaat, ik kwam dit op Google tegen nadat ik op zoek was of katten een verstandelijke beperking konden hebben ik had geen idee, totdat....
Afgelopen zomer kregen wij Pleun. Een prachtige htp poes van 12 weken, 2 weken jonger dan t poesje dat we al hadden. Pleun kon niet veel,en deed haar oudere 'zus'na. Ze was zindelijk ging op de bak en klaar.haar zus ploegde de bak om na haar behoefte, Pleun zat vol verwondering voor de bak te kijken. Inmiddels maakt zij enorm veel kabaal als ze klaar is, ze doet dat door met haar pootjes hard aan de binnenkant van de bak te krabben,de korrels die laat ze voor wat ze zijn. Zus is snel en lenig, Pleun wil dat ook, ze springt ernaast, valt eraf of hangt met de voorpoten op de salontafel en de rest komt niet mee en hangt nog op de bank. Dan is ze soms even hulpeloos. Beide poezen krijgen een snoepje op hun kattenpaal,ieder een eigen plek.Pleun snapt dit nog steeds niet en zit te kijken waar haar snoepje blijft. Met een snoepstaafje kan ze niks, ze heeft geen idee hoe ze dat dan moet eten, dan maak ik er kleine stukjes van en zet haar op haar plekje, dan snapt ze het even tot het op is. Pleun loenst waardoor wij denken dat ze het niet helemaal scherp ziet maar ondanks dat kijkt ze vaak geboeid naar de TV. We zijn er inmiddels zeker van dat ze een beperking heeft. Maar ze is geweldig, komt graag op schoot, bij optillen is ze net een slappe pop en is dol op kinderen. Alleen houd Pleun er niet van om geaaid te worden als ze langs loopt, dan duikt ze in elkaar. Hopeliik gaan we dat er nog uit krijgen want dat is zielig, zo niet... ach we hopen dat ze heel oud mag worden, samen met haar 'zus' want ze zijn allebei geweldig op hun eigen manier.
Lotte Langens
17-11-23 10:17:29
Vorig jaar begon ik bij Arianne mijn maatschappelijk stage. Eerst wist ik niet zeker wat ik moest doen, maar snel werd ik al geholpen door Arianne en elke keer dat ik er kwam had ik ongeveer hetzelfde to-do lijstje. Ik kon om de zoveel tijd uitkijken om hier te zijn. Niet alleen voor de katten, maar ook door de band die ik heb opgebouwd met Arianne. Door hier te zijn kwam ik erachter hoe goed katten kunnen aanpassen en hoe goed Arianne aanpast op de katten. Deze katten hebben een goed leven en vooral ook een aardig baasje.
Jaap Danhof
17-10-23 23:09:09
Heb vandaag voor het eerst kennisgemaakt met het Katshuisch in Vinkel.Wat een pracht lokatie zowel qua ligging als qua sfeer. Het is een waar paradijs voor al diertjes die onder een minder gunstige gesternte geboren zijn of tijdens hun leven zwaar gehandicapt zijn geraakt.De levenslust spat er van af.De liefdevolle opvang en aandacht die ze daar krijgen is hartverwarmend.Arianne en haar vrijwilligers verdienen enorm compliment voor het goede werk wat zij volledig onbaatzuchtig doen. Hun inzet is een inspirerend voorbeeld, dat hoop geeft voor de toekomst van zowel dier als mens.
Tonen: 5  10   20
E-mailen
Map
Instagram